Finist'Air Show
27 aout 2017 - BRIEC
France





Riders BMX DIRT ___________________________________________________

   Nom : Logan Martin
   Pays : NC
   Age : NC
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :

   Site internet : Facebook
  Vidéo :
         Logan Martin // This Is Me // BMX 2014

         Logan Martin Late 2013

         

 

   Nom : Pat Casey
   Pays : 
   Age : 
   Discipline :


   Palmarès :

   Site internet :
  Vidéo :
         

         

         

 

   Nom : Brandon Loupos
   Pays : Sydney, Australia
   Age : 27 mars 1993
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :
- 2011: 1st Gatorade Free Flow Clairmont-San Deigo, 1st Gatorade Free Flow Finals Portland, 14th Dew Tour Semi-Finals Vegas NV
- 2012: 1st Pro Dirt Newtons Nation, Competed in Simple Sessions in Tallinn Estonia, Nitro Circus Live BMX Rider

   Site internet : Facebook
  Vidéo :
         Brandon Loupos - THE DRIVE 2014

         Brandon Loupos Stuck in the Moment

         Nick of NickehFilms Films BMX Rider Brandon Loupos

 

   Nom : Anthony Napolitan
   Pays : CA, Costa Mesa
   Age : 22 mars 1986
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :
- 2006 Dew Cup Dirt Champion.
- 2006 X-Games Bronze Medalist Dirt.
- 2007 X-Games Bronze Medalist Big Air.
- 2009 World Champion of Dirt.
- 2009 First to Land Double Front Flip.
- 2010 & 2011 T-Mobile Dirt Champion.
- 2011-2014 Creator of Red Bull Dreamline.

   Site internet : Facebook
  Vidéo :
         Anthony Napolitan Hits the Dirt, Talks Red Bull Dreamline 2013

         Anthony Napolitan Riding + Bike Check

         Anthony Napolitan 2013

 

   Nom : Szymon Godziek
   Pays : Pologne, Suszec
   Age : 21 décembre 1991
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :
2015
- 1st Place: Sfera Sportu Dirt Jumping Cup
Warsaw, Poland
2015
- 1st Place: Wombat Dirt Jumping Cup
Wodzislaw Slaski, Poland
- 3rd Place: Bike Days
Solothurn, Switzerland
2014
- 2nd Place: Vienna Air King
Vienna, Austria
2013
- Best Trick: Red Bull Berg Line
Winterberg, Germany
2011
- 1st Place: Go Big or Go Home
Munich, Germany
- 2nd Place: Monster Energy Slopestyle
Basel, Switzerland
- 1st Place: Super Session
Lublin, Poland

   Site internet : http://szymon.godziek.com/
  Vidéo :
         https://www.youtube.com/watch?v=3USGJnRs7Ls

         https://www.youtube.com/watch?v=3A8t-6YQWOo

         

 

   Nom : Dawid Godziek
   Pays : Pologne, Suszec
   Age : 10 août 1994
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :

   Site internet : https://www.facebook.com/dgodziek
  Vidéo :
         

         

         

 

   Nom : Pavel Alekhin
   Pays : RUS, Moscou
   Age : 6 Octobre 1989
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :
- 2011: 52nd FMB World Tour ranking.
- 2011: 10th Vienna Air King, Vienna (AUT).
- 2011: 2nd + best trick winner The Pit Jam (RUS).
- 2011: 2nd Z-games 1st place (UKR).
- 2011: 1st BMX Championship of Russia (dirt).

   Site internet : https://www.facebook.com/vishneviy
  Vidéo :
         Pavel

         

         

 

   Nom : Vincent Massardier
   Pays : France
   Age : NC
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :

   Site internet :
  Vidéo :
         http://www.dailymotion.com/video/x2mg92_demo-bmx-par-v-massardier

         

         

 

   Nom : Anthony Jeanjean
   Pays : France
   Age : 13 mai 1998
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :

   Site internet : https://www.facebook.com/anthonyjeanjeanfanpage
  Vidéo :
         https://vimeo.com/68392932

         

         

 

   Nom : Mehdi Gani
   Pays : France, Lyon
   Age : 13.02.1989
   Discipline : BMX dirt


   Palmarès :
- 2014: 7th Swatch Prime Line Munich (GER)
- 2014: 5th White Style (AUT)
- 2014: 6th FISE World Andorra
- 2013: 3rd The Hill Master (FRA)

   Site internet : https://www.facebook.com/mehdi.gani/
  Vidéo :
         http://www.zapiks.fr/mehdi-gani-winter-edit-1.html

         https://www.youtube.com/watch?v=PtFCVzNtUZM